+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: HTTP Error 403: The service you requested is restricted

  1. #1

    Question HTTP Error 403: The service you requested is restricted

    HTTP Error 403: The service you requested is restricted

    The service you requested is restricted and not available to your browser
    The restriction can be based on your IP-address, hostname, browser software, time-of-day or other variables. Most likely you requested a service that was made available to a restricted subnet.


    Ini Knp yya,,ada yang tau gg??
    saya pas log in ada tulisan ini terus..

  2. #2
    tolong saya cce clea , koq setiap log in ada tulisan ini terus yya

    HTTP Error 403: The service you requested is restricted

    The service you requested is restricted and not available to your browser
    The restriction can be based on your IP-address, hostname, browser software, time-of-day or other variables. Most likely you requested a service that was made available to a restricted subnet.

  3. #3
    Senior Member hachibi 543's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tanker Utara
    Posts
    1,394
    coba refresh aja trus, tadi aku juga gitu

  4. #4
    Super Moderator Clea's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    6,365
    Quote Originally Posted by ™CazeNa™ View Post
    HTTP Error 403: The service you requested is restricted

    The service you requested is restricted and not available to your browser
    The restriction can be based on your IP-address, hostname, browser software, time-of-day or other variables. Most likely you requested a service that was made available to a restricted subnet.


    Ini Knp yya,,ada yang tau gg??
    saya pas log in ada tulisan ini terus..
    Kamu mau masuk ke server mana ya?

    HARAP DI BACA DENGAN TELITI YAH ^^


    [Index] Guide, Tips dan Trik OPKita


    FACEBOOK OPKITA


    ~ Clea ~ Super Moderator ^_*
    Silahkan email ke cs@gameweb.co.id untuk melaporkan pelanggaran/ bugs/ pertanyaan seputar game GameWeb

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13
    saya juga mengalami masalah yg sama
    s5 (shinigami)
    setelah jam 8 pagi nggak mau masuk
    saya juga sdh nyoba server lain tapi hasilnya sama
    saya ganti make email lain juga masih sama
    gimana nih.... :@
    Last edited by FitneZ; 07-25-2012 at 03:59 PM.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Clea View Post
    Kamu mau masuk ke server mana ya?
    ke Server Akatsuki (s2) biasa saya main cc clea ...

  7. #7
    Quote Originally Posted by FitneZ View Post
    saya juga mengalami masalah yg sama
    s5 (shinigami)
    setelah jam 8 pagi nggak mau masuk
    saya juga sdh nyoba server lain tapi hasilnya sama
    saya ganti make email lain juga masih sama
    gimana nih.... :@
    sama , saya juga kyk gtu kko , dari jam 10 sampai jam 11 ..

  8. #8
    tolongin saya dong cc clea,

  9. #9
    Quote Originally Posted by hachibi 543 View Post
    coba refresh aja trus, tadi aku juga gitu
    tetep gg bisa kko , dh direfresh terus ttp saya begitu
    __________________________________________________ ________________________________

    Spoiler: show

    Spoiler: show
    Nick : ™CazeNa™
    Level : 76
    Server : Akatsuki (s2)
    Costume : Sasuke +22
    Last edited by ™CazeNa™; 07-25-2012 at 07:27 PM.

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    13
    jangan2 nk kena block nih termasuk dalam restricted website

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts